The Wall, Utrecht.

The Wall, Utrecht.

Over het project

The Wall is een winkelcentrum voor grootschalige detailhandel, langs de autosnelweg A2 bij het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Het gebouw ligt noordelijk van de Leidsche Rijntunnel die de A2 onder de geplande bebouwing van Leidsche Rijn Centrum door leidt. Het gebouw dient ook als geluidswal.

Projectdetails

Meer dan 50.000 m2
1.500 parkeerplaatsen
3 bouwlagen

Producten & diensten

Projectmanagement
Engineering
Ontwerp
Produceren, leveren en monteren

Bordtypes

Landmarks
LED schermen
Lichtreclames
Plattegronden
Verwijsaanduidingen
Inritaanduidingen
Liftaanduidingen
Raamfolies

The Wall - slagboomaanduiding
The Wall - liftaanduiding
The Wall - lift wrap 1
The Wall - RET 1.1 - 1
The Wall - inrit P2 digitaal 1
The Wall - lichtbakken 3
The Wall - slagboom 3
The Wall - logo's 4
The Wall - lichtbakken 3

Bekijk ook onze andere projecten.

Naar de projecten