Parkeergarages.

Bewegwijzering in parkeergarages

Groeneveld Sign Systems heeft voor meerdere parkeergarages de bewegwijzering aangebracht. Parkeergarage Amphia Ziekenhuis in Breda, Parkeergarage Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en Parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis in Delft zijn hier duidelijke voorbeelden van. Bewegwijzering helpt bij de veiligheid van automobilisten en voetgangers in parkeergarages. Het is de bedoeling om zo duidelijk en veilig mogelijk aan te geven waar bezoekers heen moeten in parkeergarages. De borden moeten simpel en eenvoudig zijn. Zodat men snel een beslissing kan nemen en in één oogopslag kan zien waar men naar toe moet. In de praktijk blijkt alleen dat veel parkeergarages hier niet aan voldoen.

Central Plaza Rotterdam | Groeneveld Sign Systems

Central Plaza, Rotterdam

Parkeergarage Nieuw West | Groeneveld Sign Systems

Parkeergarage Nieuw West, Amsterdam

RDG garage — gevel 2 | Groeneveld Sign Systems

Reinier de Graaf gasthuis, Delft

Amphia Ziekenhuis, Breda

CMC gevel | Groeneveld Sign Systems

Curaçao Medical Center, Willemstad

Praktijk

Uit onderzoek blijkt dat parkeergarages in Nederland erg laag scoren op de parkeergaragetest door bezoekers. Als eigenaar/beheerder van een parkeergarage wilt u juist dat bezoekers positief zijn over uw parkeergarage. Zodat ze terugkeren. Dit is de plek waar de klantervaring begint en eindigt.  De bewegwijzering is in veel parkeergarages onduidelijk. Wij gaan als neutrale bezoekers de parkeergarage in en brengen in kaart waar we tegen aan lopen of juist niet. Vervolgens maken we een plan voor u met als doel een bezoekersvriendelijke parkeergarage te creëren.

Duidelijkheid

Het doel is om in één oogopslag de weg te wijzen aan een bezoeker van een parkeergarage. Een parkeerplek vinden, de uitgang of juist uw auto terug vinden. Op deze eenvoudige manier kunt u de klantervaring verbeteren. De bewegwijzering trekt alleen aandacht als de bezoeker daar behoefte aan heeft. Een veel voorkomend probleem in parkeergarages voor bezoekers is het niet meer weten op welke verdieping de auto staat. Om het bezoekers makkelijker te maken om te zien op welke verdieping zij zich bevinden kan er gebruik gemaakt worden van kleuren, nummering of letters.

Vluchtroutes

Aangezien er veel brandbare objecten in een parkeergarage aanwezig zijn is het van heel groot belang dat vluchtroutes zeer duidelijk aanwezig zijn. Er mag op een kritiek moment geen twijfel over bestaan waar je heen moet. Overigens zijn vluchtroutes ook een verplichte eis voor parkeergarages. Ondanks dat ze verplicht zijn kunnen wij de manier van aangeven van vluchtroutes wel heel mooi in het hele ontwerp van het gebouw laten passen.

Bewegwijzering naar uw wens

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bewegwijzering op maat maken zodat het past bij het gebouw.  Een investering die zich makkelijk terugverdient in tevreden en daardoor terugkerende bezoekers. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie? Neem contact met ons op.