Kantoren.

Bewegwijzering in kantoren

Groeneveld Sign Systems heeft voor meerdere kantoren de bewegwijzering aangebracht. Five55 in Rotterdam, De Melkfabriek in Hilversum en DNV en VPS in Barendrecht zijn hier goede voorbeelden van. De bewegwijzering die wij aanbrengen zorgt voor duidelijkheid maar is vooral ook bedoeld om veiligheid te bieden. Wij verplaatsen ons in het bedrijf om vervolgens een analyse te maken van ieder type bezoeker in uw pand. Daarna kunnen wij een concreet plan maken voor de bewegwijzering dat duidelijk zal zijn voor iedereen. Heldere bewegwijzering is een juiste balans tussen functioneel en mooi zodat het aansluit bij het pand en de omgeving. Dit alles met als doel dat iedereen die het pand bezoekt, zelfstandig de weg kan vinden.

NEXT, Delft

ASML Berlijn | Groeneveld Sign Systems

ASML, Berlijn

Five 55 Rotterdam | Groeneveld Sign Systems

Five55, Rotterdam

Intellian vergaderkamer | Groeneveld Sign Systems

Intellian, Rotterdam

SPICA Hoofddorp | Groeneveld Sign Systems

SPICA, Hoofddorp

De Melkfrabriek Hilversum | Groeneveld Sign Systems

De Melkfabriek, Hilversum

DNV en VPS Barendrecht | Groeneveld Sign Systems

DNV en VPS, Barendrecht

Voordelen bewegwijzering

In de praktijk blijkt dat bewegwijzering soms als duur wordt beschouwd, geen prioriteit heeft of dat men bang is dat het niet mooi past binnen het gebouw. Goede bewegwijzering zorgt er juist voor dat iedereen op een snelle en efficiënte manier op de juiste plek terechtkomt. Daarbij worden werknemers niet onnodig van hun werk gehouden doordat zij de weg moeten uitleggen. Ook gaan klanten niet dwalen door het pand. Iedereen kan zich op deze manier bezig houden met de kernactiviteiten. Want de kernactiviteiten leveren geld op voor het bedrijf.

Efficiënt en adequaat de weg vinden

Werknemers, klanten en sollicitanten kunnen dankzij duidelijke bewegwijzering makkelijk de weg vinden. Onder de bewegwijzering van een kantoorpand valt ook de vluchtwegsignalering. Groeneveld Sign Systems zorgt ervoor dat de bewegwijzering die wordt geplaatst past in de architectuur van het gebouw en/of het gebied. In een kantoorpand kan er op een eenvoudige goed doordachte manier bewegwijzering worden aangebracht zonder dat dit te aanwezig is. Op een efficiënte en adequate manier mensen op hun bestemming laten aankomen voorkomt veel ergernis en stress.

Veiligheid verhogen

In een kleiner bedrijfspand kan bewegwijzering niet nodig lijken. Maar in het kader van de veiligheid kan bewegwijzering zeker aan de orde zijn. In een stress situatie functioneren mensen anders. Het is uitermate prettig als zij met één blik dat groene bordje zien waarop de uitgang is aangegeven. Hiermee zorgen wij ervoor dat iedereen op een snelle en veilige manier het gebouw kan verlaten.

Advies

Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw kantoorpand kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Meer informatie? Neem contact met ons op.