Leisure.

Bewegwijzering leisure

Groeneveld Sign Systems heeft voor meerdere recreatiegebieden de bewegwijzering aangebracht. Hieronder kunt u twee van deze projecten bekijken. Voor de jachthaven in Earnewâld hebben wij de bewegwijzering verzorgd, en een stukje verderop hebben wij het prachtige Wetter en Willepark voorzien van signing.

Wetter en Willepark, Burgum

Jachthaven 08 | Groeneveld Sign Systems

Jachthaven van Earnewâld, Friesland

Recreatie

In recreatieve gebieden is goede informatievoorziening belangrijk. Het is fijn als mensen op een snelle efficiënte manier hun bestemming kunnen vinden en bezoekers een bepaalde route volgen en of weten welke stukken natuurgebied bijvoorbeeld verboden terrein zijn. Naast verbods- en verwijsborden zijn bijvoorbeeld ook informatieborden van grote meerwaarde. Borden waarop een locatie op een plattegrond aangegeven staat en routes worden uitgelegd. Het zorgt er allemaal voor dat mensen die op het terrein aanwezig zijn weten waar zij aan toe zijn en hierdoor een ontspannen tijd kunnen hebben.

Advies

Benieuwd hoe wij de bewegwijzering in uw gebied zouden aanbrengen? Neem contact met ons op en wij bieden u graag een vrijblijvend advies aan.

Meer informatie? Neem contact met ons op.