Safetysigning.

Veel bedrijfsterreinen en bouwlocaties kennen risicogebieden. Bijvoorbeeld doordat er gevaarlijke stoffen zijn of door de aanwezigheid van elektrische hoogspanning. Dan zijn roken en telefoneren verboden. De gebieden op een terrein waar medewerkers en bezoekers extra voorzichtig moeten zijn vanwege meerdere gevaren, markeert u met samengestelde borden. Hierop staat informatie over gevaarlijke arbeidssituaties binnen de veiligheidszone.

Gevaren, verboden en geboden

Samengestelde veiligheidszone borden bieden werknemers, bezoekers en leveranciers informatie over gevaren, verboden of geboden. De informatie wordt toegankelijk gerangschikt in volgorde van belangrijkheid. Eerst de gevaarsymbolen, dan verboden en vervolgens de geboden, zoals de ISO 3864 richtlijnen dat voorschrijven. Ook voor aanvullende informatie is plek, zoals een stofherkenningsnummer of een omschrijving van de ruimte. Bijvoorbeeld een proces-area, hoogspanningsruimte of compressorruimte. Groeneveld Sign Systems gebruikt voor samengestelde borden altijd heel duurzaam en veilig materiaal, zodat de borden goed zichtbaar zijn én blijven.

Meer veiligheid mogelijk

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden om uw bedrijfsruimte of bedrijfsterrein nog veiliger te maken voor medewerkers en bezoekers, met onze safety signing? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Ook over andere buitenbewegwijzering en binnenbewegwijzering geven wij u graag advies.

Voorbeelden van samengestelde borden

Deze samengestelde borden maakte GSS voor haar klanten.

Wij zijn ervaren in het ontwerp en de realisatie van samengestelde borden voor bedrijven en organisaties. Bekijk hier enkele voorbeelden:

HHR van Rijnland, West Nederland | Groeneveld Sign Systems
Akzo Nobel | Groeneveld Sign Systems

Terug naar safetysigning.