Terreinen en gebieden.

Bewegwijzering op terreinen en gebieden 

Groeneveld Sign Systems heeft voor meerdere terreinen en gebieden de bewegwijzering aangebracht. GGzE in Eindhoven, Kantorenpark Papendorp in Utrecht, Park Rijk in Park Rijk Schiphol en Sience Park in Amsterdam zijn hier duidelijke voorbeelden van.

Sommige bedrijventerreinen zijn groot en onoverzichtelijk. Bent u met uw bedrijf gevestigd op een groot bedrijventerrein? Dan kan het voor klanten soms moeilijk zijn om uw bedrijf te vinden. Goede bewegwijzering op een bedrijventerrein werkt praktisch en draagt positief bij in de opbouw van het bedrijfsimago.

Zichtbaarheid van uw bedrijf

Het is prettig als uw klanten niet lang hoeven te zoeken naar het pand waar uw bedrijf is gevestigd. Het makkelijk vinden van de weg zorgt ervoor dat u geen onnodige telefoontjes krijgt waarin u de weg moet uitleggen, afspraken beginnen op tijd en mensen komen goed gehumeurd aan. Daarnaast kunt u zich richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Naast de bewegwijzering waarop bedrijven staan aangegeven maken wij ook borden waarop u bijvoorbeeld uw (potentiële) klanten kunt informeren over de diensten en producten van uw bedrijf.

Beheer bedrijfspark

Als beheerder van een bedrijfspark en/of verantwoordelijke voor de bewegwijzering zorgt u voor een ordelijke industriële bewegwijzering. Dit heeft een positief effect op het straatbeeld. Dit zorgt voor een positieve indruk van een bedrijventerrein als geheel en heeft vaak een gunstig effect op het aantrekken van nieuwe bedrijven. Daarnaast is het voor de verkeerssituatie beter als iedereen onmiddellijk de juiste weg kan vinden. Dit verhoogt het gemak en de verkeersveiligheid. Het doel is om de bewegwijzering op een dusdanige manier te plaatsen dat de weggebruiker zonder snelheid te minderen de informatie kan lezen en verwerken. Hierdoor bevorderen we ook de verkeersdoorstroom.

Inrichten bedrijventerrein

Ieder bedrijventerrein heeft zijn eigen specifieke kenmerken, waardoor wij ieder bedrijventerrein apart bekijken. Als wij bewegwijzering plaatsen werken we vaak samen met de gemeente en een bedrijven- en/of belangenorganisatie.  Wij bekijken graag samen met u hoe uw bedrijventerrein optimaal ingericht kan worden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Merlet college | Groeneveld Sign Systems

GGzE, Eindhoven

Kantorenpark Papendorp, Utrecht

Park Rijk, Park Rijk Schiphol

Science Park, Amsterdam

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Neem contact op