Recreatie en wonen.

Bewegwijzering recreatie en wonen

Groeneveld Sign Systems heeft voor meerdere recreatie– en woongebieden de bewegwijzering aangebracht. Enkele van onze projecten zijn bijvoorbeeld de Jachthaven Earnewâld, woonomgeving Het Breed in Amsterdam-Noord of appartementencomplex De Driehoek in Almere.

Zuidkant, Utrecht

Driehoek - productie 11 | Groeneveld Sign Systems

De Driehoek, Almere

Het Breed | Groeneveld Sign Systems

Het Breed, Amsterdam Noord

Jachthaven 08 | Groeneveld Sign Systems

Jachthaven van Earnewâld

Recreatie

In recreatieve gebieden is goede informatievoorziening belangrijk. Als eigenaar van een vakantiepark zijn er heel veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Dan is het uitermate prettig dat u bepaalde vragen van bezoekers kunt ondervangen door duidelijke bewegwijzering. Hierdoor kunnen de receptiemedewerkers zich ook beter op hun kerntaken richten. Het is fijn als mensen op een snelle efficiënte manier hun bestemming kunnen vinden. Dit scheelt onnodig veel verkeer op het terrein. Ter voorkoming van drukte op bepaalde plekken kan bewegwijzering ervoor zorgen dat bezoekers een bepaalde route volgen en er op deze manier spreiding plaatsvindt. Naast de bewegwijzering zijn ook informatieborden van grote meerwaarde. Borden waarop aangegeven staat wat de regels zijn of de maximale snelheid is. Het zorgt er allemaal voor dat mensen die op uw terrein aanwezig zijn weten waar zij aan toe zijn en hierdoor een ontspannen tijd kunnen hebben.

Wonen

In grotere woonomgevingen is het prettig om op een duidelijke en snelle manier te zien waar welk huisnummer zich bevindt. In een woonzorgcentrum is het van belang dat bewoners en bezoekers op een plattegrond kunnen zien waar de woningen zich bevinden maar ook de ontmoetingsruimte en eventuele andere voorzieningen. Daarnaast is het voor hulpdiensten van groot belang te weten bij welke ingang zij moeten zijn als er zich een noodsituatie voordoet. In een groot wooncomplex is het niet alleen praktisch voor de postbode om te weten waar hij welk nummer kan vinden maar ook voor bezoekers of mensen die onderhoud moeten plegen. Het is niet wenselijk dat mensen lang moeten zoeken naar hun bestemming. Naast huisnummeraanduiding is het ook van groot belang dat waar veel mensen bij elkaar wonen, de vluchtroutes duidelijk aangegeven zijn.

Wij kunnen bewegwijzering en informatieborden maken in uw eigen huisstijl of de stijl die in de omgeving of het straatbeeld past.

Advies

Benieuwd hoe wij de bewegwijzering in uw gebied zouden aanbrengen? Neem contact met ons op en wij bieden u graag een vrijblijvend advies aan.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Neem contact op