Begraafplaatsen.

Bewegwijzering op begraafplaatsen

Groeneveld Sign Systems heeft voor meerdere begraafplaatsen en crematoria de bewegwijzering aangebracht. Oud Eik en Duinen in Den Haag en Rhijnhof in Leiden zijn hier duidelijke voorbeelden van.

Bewegwijzering op begraafplaatsen zijn altijd bijzondere projecten. Uiteraard heeft het ook een praktische kant maar wij richten ons bij deze projecten ook heel expliciet op stijlvolle en passende ontwerpen onder meer door gebruik te maken van grafische vormgeving.

Duidelijkheid

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Mede om deze reden voelt het extra vervelend als mensen te laat komen doordat zij bijvoorbeeld de juiste zaal niet kunnen vinden. Als beheerder van een begraafplaats weet u als geen ander dat de bezoekers aantallen behoorlijk kunnen wisselen. Bij de ene uitvaart zijn nu eenmaal meer mensen aanwezig dan bij de ander. Bij een plechtigheid waar veel mensen aanwezig zijn is het prettig als dit geordend verloopt. Op de begraafplaats zelf is het niet wenselijk dat mensen overal lopen. Het doel is om zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen zodat mensen niet naast een groot verlies zich onprettig zouden voelen omdat zij niet weten waar ze heen moeten.

Gepaste ontwerpen

Door onze jarenlange ervaring beseffen wij ons goed dat op een begraafplaats gepaste ontwerpen nodig zijn. Wij werken in dit soort gevallen samen met diverse ontwerp- en/of architectenbureaus. Hierdoor heeft u alle vrijheid om wensen te uiten omtrent het ontwerp van de bewegwijzering. Zodat u een onderscheidend ontwerp krijgt, passend bij uw begraafplaats of crematorium. Wij verzorgen informatieborden, toiletaanduidingen, plattegronden maar ook kunnen wij in uw gewenste stijl rij-aanduidingen en de nummers van graven maken. Wij doen er alles aan om in uw wensen tegemoet te komen.

Contact

Wij informeren u graag over een functionele, ingetogen en duidelijke bewegwijzering. Voor zowel binnen als buiten. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.

Monuta | Groeneveld Sign Systems

Monuta, Den Haag

Rhijnhof | Groeneveld Sign Systems

Rhijnhof, Leiden

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Neem contact op